Make your own free website on Tripod.com

''MIRSEVINI,WELCOME''-THERE IS NO DEITY WORTHY OF WORSHIP EXCEPT ALLAH, AND MUHAMMAD IS HIS MESSENGE

About Me/Biografia Ime

Home/Hyrje
About Me/Biografia Ime
Albanian History/Histori
Contact Me/Kontaktoni
Family Photo Album
About Islam,Muslim
Albanian Army-Ushtrija Shqipetare
Historia e Gjuhës Shqipe/Albanian Language
Albanian Muslim

''Mirsevinine Faqen Time'' ''Welcome İrfan's Page'' ''Hoş geldiniz'' 

       Tungagjeta...
 
      Une quhem Irfan Zejnullahu.Jam i lindur me 22.01.1985 ne Presheve.Familja time e perbejne pes antare.Prinderit(Sylejman dhe Njezaqete),dy motrat(Mejrem dhe Gjylshen) e mija dhe une.Qe te dyjat jan ne shkollim te vazhdueshem.Shkolen fillore dhe ate te mesme e kreva ne Presheve.Me suksese te shkelqyeshem.Pas mbarimit te sh.se mesme ne Presheve,kam bere vazhdimin e me tutshem.Per te pasur nje te ardhmen me te mire dhe per te bere nje ndryshym,per te sjellur nje risi ne mesin e shqipetarev, qe studijone ne Evropen Perendimor,SHBA,mora rrugen e Lindjes.Tash jam Ne Turqi(Turkiye),Ankare.Jam ne vitin e pare,O.D.T.U. Univerzitesi, ne Ankare,Tr.,drejtimi i arkitektures.(Albanian)

         My name is Irfan Zejnullahu.I am albanian.My city is Presheva.I am born in 22.01.1985 in the Presheva. The primety and secondary school finish in Presheva.And after I comed in Turkey,Ankara.I study in METU University in Ankara.(English)
      Benim adım ve soyadım İrfan Zejnullahu.Ben arnavutum.Benim şehrim Preşevadır.Ben 22.01.1985 Preşeva'da doğdum.İlk okul ve orta okul Preşeva'da bitirdim.Sonra Turkiye'ye(Ankara) okumak için geldim.Şimdi, O.D.T.Ü. Üniversitesi, mimarlık için okurum.Ankara'da her şey güzel.....(Turkish)

irfalbanian.jpg
Taking a break from work

What is live and job?

İn my futer I will a architeckte.Live and job for me is very importion
www.metu.edu.tr

Favorites

Here's a list of some of my favorite movies:

Jules and Jim, Manhattan, Breaking the Waves

Here's a list of some of my favorite music:

Nirvana, Frank Sinatra, Ibrahim Ferrer

''Se Shqiperia me ep nder,me ep emer Shqipetar''